Ladda ner vårt presentationsmaterial genom att klicka här.

Vi håller både företagsanpassade och öppna föredrag  och kurser i Giraffspråket. Ett föredrag är vanligen två timmar långt. Deltagarantalet varierar enligt önskemål. En kurs innehåller grupparbeten och är en till två dagar lång. Förutom Giraffspråket innefattar en kurs ett avsnitt om emotionell intelligens – EQ.

Uppbyggnaden av en kurs brukar vara sådan att den inleds med en föredragsdel där Vargspråk och Giraffspråk definieras. Vargspråket, som representerar ett sätt att uttrycka sig som är otydligt och ofta uppfattas som attackerande, belyses. Giraffspråket, som minskar risken för missförstånd och konflikter och ger ett redskap för en konstruktiv dialog, presenteras. Ett avsnitt belyser varför vi ofta inte når fram med våra budskap och inte hör vad andra egentligen vill säga oss. Därefter får deltagarna träna modellen med olika exempel.

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer att lättare uppnå dessa mål. Våra kunder är alltifrån stora börsbolag till mindre företag, organisationer, kommuner och landsting.

Bland våra uppdragsgivare kan nämnas: Lära för Livet, Note, Försvarsmakten, Miljöförvaltningen, Tullverket, Viking Line, Kanthal, W.L.Gore & associates Scandinavia, TEC, Blomsterfonden, Holmbergs talare, Rikspolisstyrelsen, sjukvården, skolor och tandvården.

Ett föredrag eller en kurs i Giraffspråket kan med fördel anordnas i samband med en kick-off, ett projekt, kompetensutveckling, ledarskapsutveckling eller en studiedag.

_______________________________________________________________________